Tillbaka

Account Manager till Varbi

Logga in och sök jobbet

Om rollen
I rollen som Account Manager på Varbi har du ett helhetsansvar för all försäljning, kundkontakt, relationer och vidareutveckling för ditt område. Rollen innebär bl.a. dialog och möten med potentiella kunder, visningar av systemet via webb/på plats, integrering av kundens egna rekryteringsprocess i Varbi, utbildning, uppföljning och avstämningar med befintliga kunder och delta på mässor och anordna kunddagar.

Den viktigaste delen i hela försäljningsprocessen på Varbi är kundrelationen. Vi värnar om våra kunder och anser att relationen och ett nära samarbete är avgörande. 

Om dig
Vi tror att du har några års erfarenhet av B2B-försäljning med goda referenser. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med rekrytering eller från rekryteringsbranschen. Goda språkkunskaper är meriterande. Vi letar just nu efter personer som är flytande i tal och skrift på danska och/eller norska. 

Personliga egenskaper
Som person tror vi att du är affärsmässig, initiativtagande och gillar att bygga relationer med andra människor. Vi tror att du har en hög servicenivå och tycker om att samarbeta med både dina kollegor och kunder. Vidare är du en stabil och målinriktad person som tycker om problemlösning.

 

Välkommen att ta kontakt om du är nyfiken på hur det är att jobba i ett av Västsveriges mest spännande och snabbast växande IT-företag.