Skapande, annonsering och uppföljning

Vill du jobba med kommunikation och marknadsföring? Hos oss arbetar du med kunder av alla sorter: allt från mindre rekryteringsfirmor till Sveriges största arbetsgivare. Vår marknadsavdelning arbetar med både offentliga och privata kunder - vilket ger en stor variation på arbetet! Älskar du att vara nytänkande, kreativ och en viktig pusselbit i våra kunders rekrytering? Då passar du bra in hos oss!

Förmåner hos oss

Träna på arbetstid och få ditt gymkort betalt
Vi strävar efter balans mellan jobb och fritid. Om du tränar på lunchen får du därför 30 minuter extra tid till att träna, utan att du behöver kompensera tiden. Vi erbjuder även våra anställda en friskvårdsersättning på 5000 kr per år.

Vi vill att våra medarbetare ska vara friska! 

Sex veckors semester
Vill du vara ledig på sommaren, och hinna med en vinterresa också? Eller vill du kanske ta en långhelg ibland? Hos oss får du sex veckors semester som du kan ta ut när det passar dig. 

Gemensamma resor
Vi är väldigt bra kompisar, inte bara kollegor. Därför åker vi ofta på olika resor tillsammans, både utomlands och inom Sverige. Tidigare har vi haft kickoff på Mallorca och åkt skidor i Branäs! 

Flexibel arbetstid 
Behöver du hämta barn tidigt eller vill du ta lite extra sovmorgon? Här väljer du själv vilka tider du vill arbeta under veckan. 

Utvecklas hos oss
Vi är en liten och agil organisation som tar till vara på varje kollegas unika kompetens. Vad är du duktig på och vad vill du arbeta med? Hos oss finns plats för att växa åt det håll du vill. Vill du utvecklas vill vi att du ska göra det hos oss, helt enkelt!

Möt några av våra medarbetare!

Är du vår nya kollega?

Vi på Marketing älskar nytänkande, kreativitet och problemlösning.

Hos oss är det högt i tak och alla får chans att vara med och påverka och utveckla vårt arbetssätt. Vi är både kollegor och kompisar som delar samma intresse - marknadsföring. Vi tycker ingen idé är för avancerad och är problemlösare ut i fingerspetsen. Tillsammans gör vi det bästa för att våra kunder ska nå ut med sitt budskap i rätt kanaler och attrahera rätt kandidater. 

 

För tillfället finns inga lediga tjänster

Spana gärna in våra sociala medier!