Vad gör vårt Customer Success-team? 

Vi tycker att det är viktigt att ta hand om våra användare och kunder. Därför har vi ett Customer Succes-team som inte bara stöttar, följer upp och leder projekt utan även ser till att ha den där dagliga kontakten som är så viktig för att systemet ska utvecklas åt rätt håll. 

Förmåner hos oss

Träna på arbetstid och få ditt gymkort betalt
Vi strävar efter balans mellan jobb och fritid. Om du tränar på lunchen får du därför 30 minuter extra tid till att träna, utan att du behöver kompensera tiden. Tränar du minst två gånger i veckan betalar vi dessutom ditt gymkort åt dig. Vi vill att våra medarbetare ska vara friska! 

Sex veckors semester
Vill du vara ledig på sommaren, och hinna med en vinterresa också? Eller vill du kanske ta en långhelg ibland? Hos oss får du sex veckors semester som du kan ta ut när det passar dig. 

Gemensamma resor
Vi är väldigt bra kompisar, inte bara kollegor. Därför åker vi ofta på olika resor tillsammans, både utomlands och inom Sverige. I höst stundar en kickoff på Mallorca! 

Flexibel arbetstid 
Behöver du hämta barn tidigt eller vill du ta lite extra sovmorgon? Här väljer du själv vilka tider du vill arbeta under veckan. 

Utvecklas hos oss
Vi är en liten och agil organisation som tar till vara på varje kollegas unika kompetens. Vad är du duktig på, och vad vill du arbeta med? Hos oss finns plats för att växa åt det håll du vill. Vill du utvecklas vill vi att du ska göra det hos oss helt enkelt. 

Möt oss som jobbar med Customer Success

Andreas Hansson

Andreas Hansson

Customer Success Manager

(Klicka för mer information)

Lediga jobb inom administration

Dansktalande Account Manager till Varbi

Varbi AB, Försäljning, Trollhättan
Sista ansökningsdatum 2020-03-16


Account Manager - Global Faculty Recruitment

Varbi AB, Stockholm
Sista ansökningsdatum 2020-03-16


Norsktalande Account Manager till Varbi

Varbi AB, Försäljning, Trollhättan
Sista ansökningsdatum 2020-03-16


Polsk översättare till Varbi

Varbi AB, , Trollhättan
Sista ansökningsdatum 2020-03-02